Rendeljen exogén ketonokat Exoketon kivételes összetételét: Az ultimatív étrend-kiegészítő a ketogén életmódhoz
"Bacon szelet: 75% zsírt tartalmaz. Egyél sok zsírt minőségi forrásokból, például MCT-olajból, avokádóból, sajtból és tojásból."

75% ZSÍR

Egyél sok zsírt minőségi forrásokból, például MCT-olajból, avokádóból, sajtból és tojásból.

Hús szelet: 20% fehérjét tartalmaz. Mérsékelt fehérjebevitel zsíros húsdarabokból, diófélékből, tojásból és sajtból.

20% FEHÉRJE

Mérsékelt fehérjebevitel zsíros húsdarabokból, diófélékből, tojásból és sajtból.

Karfiol: 5% szénhidráttartalom. Nagyon alacsony szénhidrátbevitel olyan forrásokból, mint a zöldségek vagy a dió.

5% SZÉNHIDRÁT

Nagyon alacsony szénhidrátbevitel olyan forrásokból, mint a zöldségek vagy a dió.

Pohár: Sok folyadék. Ne felejts el elegendő folyadékot inni, különösen fontos a víz és az elektrolitok pótlása a ketogén diéta során.

SOK FOLYADÉK

Ne felejts el elegendő folyadékot inni, különösen fontos a víz és az elektrolitok pótlása a ketogén diéta során.

"Szabadalmaztatott D-BHB: A D-BHB egy forradalmian új, bioazonos keton, amely 30-60 perc alatt zsírégető géppé indítja testét! A ketonok előállításának módja számít. Nem mindegyik egyforma, és nem mindegyik működik. Ha úgy dönt, hogy gyengébb minőségű exogén ketont vásárol, akkor pénzt dobhat ki a csatornába."

PATENTED D-BHB

A D-BHB egy forradalmian új, bioazonos keton, amely 30-60 perc alatt zsírégető géppé indítja testét! A ketonok előállításának módja számít. Nem mindegyik egyforma, és nem mindegyik működik. Ha úgy dönt, hogy gyengébb minőségű exogén ketont vásárol, akkor pénzt dobhat ki a csatornába.

"D-BHB: GMP (Good Manufacturing Practice) elvek szerint készül, amelyek garanciát nyújtanak a magas minőségű gyártásra és a biztonságos étrend-kiegészítő termékek előállítására. A GMP szabályozási keretrendszere biztosítja, hogy termékünk megfeleljen a szigorú minőségi és biztonsági előírásoknak, így ügyfeleink bizalommal használhatják."

Good Manufacturing Practice

 

Elvek szerint készül, amelyek garanciát nyújtanak a magas minőségű gyártásra és a biztonságos termékek előállítására. A GMP szabályozási keretrendszere biztosítja, hogy étrend-kiegészítő termékünk megfeleljen a szigorú minőségi és biztonsági előírásoknak, így ügyfeleink bizalommal használhatják.

 

CLINICALLY PROVEN

Termékünk klinikai vizsgálatokon esett át, amelyek igazolják hatékonyságát és biztonságosságát. Ez a megjelölés azt jelzi, hogy független tudományos vizsgálatokban bizonyították az étrend-kiegészítő termék hatékonyságát és előnyeit, így ügyfeleink bizalommal használhatják azt.

"Keto Diet Keto Friendly: Az alacsony szénhidráttartalmú termékek és ételek ideálisak a ketogén étrend követőinek. Segítik a ketózis állapotának elérését és fenntartását, elősegítve a testsúlycsökkentést és az egészséges életmódot."

A "Keto Diet Keto Friendly

címke alatt található termékek és ételek alacsony szénhidráttartalommal rendelkeznek, így ideálisak a ketogén étrend követőinek. Ezek az étrendek segíthetnek a ketózis állapotának elérésében és fenntartásában, így elősegítve a testsúlycsökkentést és az egészséges életmódot

Az Exoketon küldetése az emberi tapasztalat újjáélesztése, egy-egy sejtben.
A goBHB® a Ketone Labs, LLC kizárólagos globális forgalmazása alatt álló bejegyzett védjegy