Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Általános szerződési feltételek
Általános szerződési feltételek

(ÁSZF)

 

I. A Szolgáltató adatai
a) A szolgáltató neve: Soft Ideas Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató)
b) Székhely: 2030 Érd, Harkály utca 14
c) Cégjegyzékszám: 13 09 191953
d) Adószám: 25456219-2-13
e) Nyilvántartásba vevő cégbíróság: Fővárosi Törvényszék, mint cégbíróság
f) Telefonszám: +3670 5081205
g) A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@exoketon.com
h) A szerződés nyelve: magyar
i) A jelen ÁSZF hatálya alá tartozó szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződéseknek, azokat a Szolgáltató nem iktatja.
j) Tárhelyszolgáltató adatai:
név: UNAS Online Kft.9400 Sopron, Kőszegi út 14.
e-mail cím: unas@unas.hu

KÉRJÜK, A HONLAP HASZNÁLATA ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Kérjük, jelen honlap, vagy a rajta elérhető szolgáltatások használata előtt, figyelmesen olvassa el a következő kikötéseket. Ha jelen honlapot meglátogatja, vagy használja, vagy innen vásárol, azzal az a honlapra vonatkozó kikötések elfogadását igazolja.

A honlap meglátogatásával, vagy az azon található bármilyen tartalom megtekintésével, és/vagy azzal, hogy a honlapról vásárol, Ön kijelenti és szavatolja, hogy elolvasta, megértette azt itt elmondott kikötéseket, jogosultsággal rendelkezik elfogadásukra, és betartásukra jogi kötelezettséget vállal. Ha ezekkel a kikötésekkel nem ért egyet, kérjük, ne használja ezt a honlapot.

Ezek a kikötések Herboxa által a www.exoketon.com honlapon keresztül kizárólagosan értékesített összes termékre érvényesek. Az ezen kikötésekben bekövetkező bármilyen eltérést Exoketon köteles megerősíteni. Bármilyen más Kikötések és Feltételek kizártak. A webshopba belépő, és az oldal szolgáltatásait igénybe vevő bármilyen felhasználó kivétel nélkül elfogadja, és kötelezettséget vállal az itt leírt kikötések betartására. Aki az itt elmondott kikötésekkel nem ért egyet, annak számára a webshop által nyújtott szolgáltatások igénybevétele, és az oldalon keresztül végezhető bármilyen ügylet végzése tilos. Az a tény, hogy Ön a megrendelését elküldi, azt feltételezi, hogy Ön elfogadja a jelen kikötéseket és feltételeket, és azok összes pontját.

MEGRENDELÉSEK

A terméket kizárólag online, az alábbi weboldalon található megrendelőlap kitöltésével lehet megrendelni: www.exoketon.com. A megrendelése abban a pillanatban megérkezik hozzánk, amint az adatait és a megrendelni kívánt mennyiséget megadta a megrendelőlapon. A megrendeléséről egy visszaigazoló kép fog megjelenni a képernyőjén.

ÁRAK ÉS AKCIÓK

A honlapon közölt összes ár végleges. Folyamatos akció esetén vevőink az akcióban résztvevő termék árából engedményt kaphatnak. A termékek árai előzetes értesítés nélkül változhatnak. A vevők részére a vásárlás időpontjában érvényes termék árát számlázzuk.

 

KÜLDEMÉNYEK / SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A terméket Magyarország területén belül bárhová kiszállítattjuk. A termékeket a Megrendelőlapon megadott címére futárszolgálat segítségével juttatjuk el. A fizetés módja utánvét, készpénzzel az áru átvételekor. Az olyan területeken, ahol a futárszolgálattal történő kiszállítás nem megoldható, a Magyar Posta végzi a kiszállítást. A kiszállítások hétvége, és munkaszüneti napok kivételével, naponta történnek.

 

PÉNZ VISSZAFIZETÉS ELÁLLÁS

A visszáruról, vagy elállásról e-mail útján kell igénylést küldeni: info@exoketon.com. Az igénylésben a vevő köteles az igényét indokolni. Fenntartjuk magunknak a jogot a vevő igényének a visszautasítására, ha a panaszának a megalapozottságát ésszerűtlennek tartjuk.

Elállás esetén a visszaküldött terméknek a kiszállításkor jellemző (új) állapotban kell lennie, bontatlan, vagy sértetlen csomagolásban, az értékesítés előttinek megfelelővel azonos, teljes eredeti csomagolásban.

A visszáru elfogadásához Önnek fel kell tüntetnie a megrendelési számot, valamint a megrendelő személye által a megrendelő lapon megadott adatokkal megegyező adatokat.

A vevőnek két esetben áll jogában a megvásárolt terméket visszaküldeni, és cseréjét kérni egy másik termékre, vagy a termék árát kérheti vissza:

  1. Ha a probléma igazoltan cégünk hibája (rossz terméket küldtünk), ügyfeleinknek a megrendeléstől számított tizennégy (14) napon belül kell visszaküldeniük a terméket, a szállítási költség ebben az esetben ingyenes.
  2. Ha a vevő nem a fenti objektív okok bármelyike miatt dönt a termék visszaküldése mellett, a cég fenntartja magának az igény visszautasításának a jogát. Ha fenntartja panaszát, ön a megrendelés dátumától számítva tizennégy (14) napon belül tudja visszaküldeni a terméket. Ebben az esetben, minden szállítási költség, valamint a termékek árában felmerülő bármilyen különbség a vevőt terheli.

A termékeknek minden esetben a vevő által átvett állapotban, sértetlenül, bármilyen rongálódástól mentesen, és az eredeti csomagolásukban kell lenniük. Ha a termék nem érkezik meg tizennégy (14) napon belül, cégünk nem köteles visszafizetni a termék árát.

A Kikötések és feltételek alapján, és a termék visszaküldésének elfogadásával, a vevő vagy egyenértékű termékre, vagy pénz visszafizetésre jogosult. A pénzvisszafizetés a visszaküldött termék átvételétől számítva harminc (30) napon belül történik meg.

Ismételt visszaküldések, vagy pénz visszafizetések esetén, akkor, ha cégünk kizárólagos hatáskörében úgy véli, a vevő a termék visszaküldési jogával visszaél, vagy rosszhiszeműen jár el, cégünk a termék visszafogadását megtagadhatja, még abban az esetben is, ha ezzel ellentmond a Felhasználási feltételekben megfogalmazottaknak.

Az itt leírt kikötések a törvények által meghatározott semmilyen fogyasztói jogokat sem befolyásolhatnak.

 

AZ ÖN, MINT ÜGYFÉL KÖTELESSÉGEI:

Ön felelős azért, milyen terméket választ, és az megfelel-e az Ön céljainak. A vevő nem sértheti meg cégünk szolgáltatásainak épségét, biztonságát és/vagy elérhetőségét.

  • Kérjük, valós vezetéknevet, utónevet, levelezési címet, telefonszámot és e-mail címet adjon meg.
  • Fizesse ki a megrendelt termékek árát.
  • A kiszállításkor tartózkodjon a szállítási címként megjelölt helyen, vagy bízzon meg az átvétellel valakit önmaga helyett.
  • Ne hamisítson megrendeléseket.
  • Ne hamisítson termékismertetőket, és ne adjon meg semmilyen megtévesztő információt a termékről.

 

KIKÖTÉSEK ÉS FELTÉTELEK

A cég fenntartja magának a jogot, hogy jelen kikötéseken és feltételeken bármikor módosítson, de a vevőre mindig azok a kikötések és feltételek érvényesek, amelyek akkor voltak érvényben, amikor a megrendelését leadta. A módosítás, vagy a megújítás a bármilyen változtatásról szóló szöveg közlésekor lép hatályba. Kérjük, időnként ellenőrizze a honlapon található kikötések és feltételek oldalt az időközben bekövetkezett esetleges változásokért.

 

IRÁNYADÓ JOG - BÍRÓI ILLETÉKESSÉG

A jelen Megállapodásra az európai és a magyar törvények az irányadók, különös tekintettel azokra a törvényekre, amelyek az e-kereskedelemmel, távértékesítéssel és fogyasztóvédelemmel kapcsolatosak, és kizárólag a cégünk székhelye szerinti bíróságok illetékesek.

 

TERMÉKEK

A weboldalon elérhető termékek csúcsminőségűek, és minden szükséges előírásnak megfelelnek. A termékek a minőség és a felhasználás tekintetében is teljes körű elemezéseknek lettek alávetve. Az Internetes üzletünk által meghatározott bármilyen más célra történő felhasználásért, vagy alkalmazásért kizárólag a vevő a felelős.

* Az ezen a weboldalon tett kijelentéseket az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) nem értékelte. Az ezen a weboldalon értékesített termékek nem szolgálnak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Az Exoketon Soft Ideas Kft által megfogalmazott nézetek és táplálkozási tanácsok nem helyettesítik a hagyományos orvosi ellátást vagy a változatos étrendet. Az egyéni eredmények eltérőek lehetnek. A weboldal vagy a vállalat által nyújtott információk nem helyettesítik az orvosával való személyes konzultációt, és nem tekinthetők egyéni orvosi tanácsadásnak. Terhes és szoptató nők: Kérjük, a termék használata előtt konzultáljon orvosával. Ha bármilyen aggálya van, kérjük, mindenkor forduljon orvosához vagy egészségügyi szakemberhez.

 

SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

A honlapunk keresztül vásárló ügyfeleink személyes adatai szigorúan bizalmasak maradnak, és azokat kizárólag a fentiekben meghatározott, és tájékoztatási célra használjuk fel. Az a tény, hogy Ön a személyes adatait megadja, azt jelenti, Ön elmúlt 18 éves, és hozzájárulását adja az adatoknak a cégünk által történő kezeléséhez. Az Ön személyes adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha büntetésvégrehajtó hatóságok jogi eszközzel arra köteleznek bennünket.

Soft Ideas Kft by exoketon

Adatkezelési tájékoztató
Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi irányelvek

Nagyra értékeljük a weboldalunk iránti érdeklődését, és szeretnénk, ha jól érezné magát nálunk. Bízhat benne, hogy felelősségteljesen kezeljük adatait. Az Ön magánéletének védelme rendkívül fontos számunkra, és kérjük, olvassa el a következő tájékoztatót, hogy megtudja, hogy miért és hogyan gyűjtünk adatokat Öntől és hogyan használjuk fel azokat.

Hiszünk abban, hogy a bizalom az átláthatósággal együtt jár.

Ezért szeretnénk átfogóan és átlátható módon tájékoztatni Önt arról, hogyan dolgoznánk fel a rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat (a továbbiakban együttesen: "személyes adatok") és/vagy az online megrendelés során, weboldalunk meglátogatásakor gyűjtött adatokat hu.herboxa.com (a továbbiakban: "webhely").

A személyes adatai megadásával Ön élvezheti a kizárólag az ügyfeleink számára fenntartott előnyöket és hasznokat. Az Ön által részünkre megadott adatok bizalmasak. A személyes adatokat kizárólag az ebben a szabályzatban felsorolt módon és célokra használjuk fel.

1. KI GYŰJTI A SZEMÉLYES ADATOKAT

A szervezet, amely ADATKEZELŐKÉNT összegyűjti a személyes adatokat (a továbbiakban: "Adatkezelők") a:

- Soft Ideas Kft, melynek székhelye Magyarország 2030 Érd, Harkály utca 14. email info@exoketon.com, az adatvédelemre vonatkozó panasz esetén.

2. MIÉRT GYŰJTJÜK A SZEMÉLYES ADATOKAT

Webhelyünk megtekintéséhez nem kell megadnia személyes adatait.

Csak akkor gyűjtjük, tároljuk és használjuk fel személyes adatait, ha azt online megrendelés során megadja nekünk.

A személyes adatok feldolgozása az alábbi célokra történik:

az adásvételi szerződés teljesítése, a termék leszállítása, elszámolás és a jogi kötelezettségek teljesítése, értékesítés utáni szolgáltatások;

Az adatkezelők a következő személyes adatokat gyűjthetik és dolgozhatják fel:

• személyes adatok: vezetéknév, keresztnév;

• szállítási és számlázási cím, lakhely, város, irányítószám, e-mail cím, telefonszám, vagy mobilszám, szállítási és fizetési mód

Az adatfeldolgozók a következő személyes adatokat gyűjthetik és dolgozhatják fel:

• a hitelkártya/bankkártya birtokosának neve

• hitelkártya/bankkártya és lejárat*.

*Ebben az esetben ezek világszerte olyan megbízható vállalatok, amelyek bankkártyával, vagy hitelkártyával történő fizetéseket kezelnek

Az ilyen jellegű adatgyűjtés mindössze annak biztosítására szolgál, hogy megrendelése azonnal teljesítésre kerüljön. A fizetési mód: készpénzben szállításkor, vagy hitelkártyával/bankkártyával (bankkártyával, vagy hitelkártyával teljesített fizetések kezelését végző harmadik fél bevonásával) feldolgozásra kerül, és a tőlünk vásárolt termékeket kiszállítjuk a megrendelőlapon megadott címre; röviddel a megrendelés után Ön kapni fog egy online megrendelés-visszaigazoló e-mailt az email címére, de nem fogjuk felhasználni személyes adatait marketing célokra, hacsak nem adja hozzá a beleegyezését.

3. MI TÖRTÉNIK, HA NEM ADJA MEG SZEMÉLYES ADATAIT

A vásárlás során szükség van bizonyos, általunk megjelölt személyes adatokra az adásvétel lebonyolítása, a termék kiszállítása, a könyvelés elvégzése és jogi kötelezettségek teljesítése, valamint az értékesítés utáni szolgáltatások végrehajtása érdekében.

A személyes adatok marketing célokra történő megadása és feldolgozása opcionális, ezért a személyes adatok marketing célokra történő feldolgozását csak az Ön beleegyezésével lehet elvégezni.

Ön bármikor visszavonhatja a marketing célokra adott beleegyezését, ha egyénileg felveszi a kapcsolatot az Adatkezelőkkel a fenti, 1. bekezdésben (KI GYŰJTI A SZEMÉLYES ADATOKAT) megadott címen. . A beleegyezés visszavonása kizárja a marketing célú megkereséseket, de nem befolyásolja a vásárlások véglegesítésének lehetőségét.

4. HOGYAN DOLGOZZUK FEL A SZEMÉLYES ADATOKAT

A szolgáltatott, vagy az Adatkezelők által gyűjtött személyes adatokat automatizált eszközökkel dolgozzuk fel és tároljuk, és egyes esetekben papíron kerülnek feldolgozásra (pl. a futárszolgálat által, kézbesítés során).

Az összegyűjtött személyes adatokat a szerződés teljesítéséhez, vagy a jogi garanciák, illetve az értékesítés utáni szolgáltatások nyújtásához szükséges időtartamig kell tárolni az alkalmazandó jog által előírt megőrzési feltételeknek megfelelően. A marketing célból gyűjtött személyes adatokat mindaddig tároljuk, amíg a vásárló vissza nem vonja a regisztrációt, vagy a személyes adatok feldolgozásához szükséges beleegyezését.

A visszaküldött termékek, vagy a hibás termékekkel kapcsolatos esetleges igények kezelése érdekében is szükséges, hogy összegyűjtsük és feldolgozzuk az Ön személyes adatait. A követelésekkel és a visszaküldésekkel kapcsolatos csalás megelőzése érdekében szükségünk lehet arra, hogy a kérése kezeléséhez bekérjünk bizonyos személyes adatokat.

Az Ön által megadott adatokat egy bizonyos ideig tárolhatjuk és feldolgozhatjuk annak biztosítására, hogy az identitás csalárd felhasználására vonatkozó bármilyen állítást a jövőben megfelelően ki lehessen vizsgálni.

5. KI FOGJA FELDOLGOZNI A SZEMÉLYES ADATOKAT

A személyes adatokat a következők fogják feldolgozni:

• az Adatkezelők feldolgozásért felelős személyként kijelölt alkalmazottai és munkatársai;

• az Adatfeldolgozók Adatkezelők által kijelölt alkalmazottai és munkatársai, köztük (i) az online áruházakat üzemeltető személyek, akik a CRM-rendszerekbe bevitt személyes adatokat megtekinthetik, szerkeszthetik és frissíthetik, amellyel az Adatkezelők az adatokat elektronikus kereskedelem céljából feldolgozzák (ii) olyan személyek, akik a személyes adatok tárolását az Adatfeldolgozók nevében kezelik a helyi és az európai megállapodásoknak és törvényeknek megfelelően;

• harmadik fél tagjai az EU-n belül, vagy kívül, Adathordozók, amelyeket az Adatkezelők - különösen a szállítás során - vesznek igénybe (szállító társaság, hogy az Ön megrendelése az Ön által megadott pontos címre érkezzen), értékesítés utáni támogatás (call center, mely biztosítja az Ön online vásárlásának minden gond nélkül történő leszállítását, valamint a termékkel kapcsolatos információk átadását).

A személyes adatokat harmadik fél számára is elérhetővé válhatnak (ezek világszerte megbízható vállalatok, amelyek bankkártyával, vagy hitelkártyával történő fizetéseket kezelnek). A személyes adatokat semmilyen módon nem terjesztjük. A személyes adatokat az országon, vagy az Európai Unión kívülre nem megfelelő szintű adatvédelmet biztosító országokba csak az alkalmazandó adatvédelmi törvények által előírt óvintézkedések alkalmazása mellett továbbíthatjuk.

Az általunk harmadik felekkel megosztott adatokat azokra a konkrét célokra korlátozzuk, amelyekhez szükségesek. Az esetlegesben bevont harmadik feleket szigorúan ellenőrizzük, hogy biztosítsuk az Ön adatainak védelmét. Ezek a cégek soha nem használhatják fel, vagy továbbíthatják szabadon az Ön adatait.

6. AZ ÖN JOGAI

Bármikor kérhet információkat az Adatkezelők által gyűjtött, felhasznált, közzétett, vagy feldolgozott személyes adatairól (hozzáférési jog), valamint kérhet integrációt, helyesbítést, vagy törlést, és tiltakozhat azok feldolgozása ellen. Továbbá 2018. május 25-től (amikor a 2016/679/EU rendelet hatályba lép) a következő jogokat is gyakorolhatja: a feldolgozás korlátozása, az adatok hordozhatósága és panasz benyújtása egy felügyeleti hatóságnál.

Különösen jogosult a személyes adatok reklámanyagok küldése, közvetlen értékesítés, vagy piackutatások végzése, illetve kereskedelmi, mind automatizált (e-mail, más távközlési rendszerek, mint például: SMS, MMS) és hagyományos (papír alapú) kommunikáció céljára történő gyűjtésére, felhasználására, nyilvánosságra hozatalára, vagy feldolgozására vonatkozó hozzájárulásának részben, vagy egészben történő visszavonására, vagy a fentiek kifogásolására.

Ha jobban szeretné, hogy a személyes adatainak feldolgozása kizárólag hagyományos kapcsolatfelvételi módon történjen, akkor kifogást emelhet személyes adatainak automatizált kapcsolatfelvételi módszerekkel történő feldolgozása ellen.

A fenti jogainak gyakorlása érdekében és/vagy a személyes adatai feldolgozásával kapcsolatos kérdései, vagy panaszai benyújtásához kérést küldhet az Adatkezelőknek az alábbi e-mail címre: info@exoketon.com vagy a jelen tájékoztató 1. fejezetében (KI GYŰJTI A SZEMÉLYES ADATOKAT) megadott postacímre és elérhetőségekre.

7. SÜTIK HASZNÁLATA

Információkat gyűjthetünk az Ön webhelyünkön tett látogatásairól, például az IP-címéről, a földrajzi helyéről, a böngésző típusáról, a hivatkozási forrásról, a látogatás időtartamáról és az ön által megtekintett oldalak számáról. Ezt az információt felhasználhatjuk a weboldal adminisztrációjában, hogy javítsuk a webhely használhatóságát. Azonban a sütiken (cookie-k) keresztül gyűjtött összes információ bizalmas. Csak a jelen irányelvben felvázolt módon használjuk fel azokat.

Sok internetező aggódik a magánélete és a ""cookie-k" interneten történő használatával kapcsolatban. A cookie-k kicsi fájlok, amelyek a már megadott információk tárolására használhatók. A cookie-kat nem lehet arra használni, hogy információkat "lopjunk" Önről, vagy az Ön számítógépes rendszeréről. Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy emlékezzen az Ön preferenciáira. A webhely például emlékezhet arra, hogy Ön melyik oldalt nézte meg, hogy a következő látogatását kényelmesebbé tegyük. Mindazonáltal, ha nem tetszik a cookie-k használata, bármikor letilthatja azokat a böngészője internetes beállításaiban. Ez azonban negatív hatást gyakorol sok webhely használhatóságára, beleértve ezt is.

8. KAPCSOLAT

 

Bármikor kérhet ingyenes információt a tárolt adatokról, a származásukról, valamint a tárolás céljáról. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben a info@exoketon.com címen, vagy írjon a jelen tájékoztató 1. fejezetében (KI GYŰJTI A SZEMÉLYES ADATOKAT) megadott postacímre. Ha az adatok javítását, zárolását, vagy törlését szeretné kérni, vagy ha vissza kívánja vonni az adatok felhasználására vonatkozó belegyezését, vagy tiltakozik az adatok felhasználása ellen, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a fent említett címeken.

SOFT IDEAS KFT